top of page

Veelgestelde vragen voor aanbieder/praktijkhouder

Welke deelname criteria gelden voor de aanbieder/trainer?

Jullie, als NeurOptimal® aanbieders dragen de respondenten aan. Dit is een unieke, internationale onderneming om gezamenlijk zoveel mogelijk gegevens te verzamelen. 


De criteria zijn eenvoudig: u bent een aanbieder van NeurOptimal® Sessies. Dit betekent dat u sessies in uw praktijk aanbiedt en/of NeurOptimal® systemen verhuurt voor thuistraining. 


Uw cliënten zijn de respondenten van de enquête.

Op welk moment vult de client de 1ste vragenlijst in?

Bij voorkeur voor de 1e Sessie.


We weten allemaal hoe snel NeurOptimal® de perceptie kan veranderen! Als we in het eerste deel van het onderzoek naar 'hun baseline' vragen, krijgen we deze informatie het liefst voordat ze Sessies hebben gehad. Misschien heeft u een paar cliënten die net zijn begonnen met Trainen en die toch graag mee willen doen met deze studie. Ook hen kunt u naar de vragenlijsten sturen. In de enquête wordt gevraagd naar deze uitzonderingen en naar het aantal Sessies dat mogelijk al is gedaan.


Vraag zo snel mogelijk in uw eerste interacties met nieuwe cliënten of men aan het onderzoek wil deelnemen. En stuur ze vervolgens naar www.zorgpeil.nl met hun specifieke code voordat ze met Sessies beginnen. 

Heb ik toegang tot de data van deze studie?

Aan het einde van de studie wordt het enquête rapport gedeeld met de gemeenschap van NeurOptimal® aanbieders.

Tegen het einde van de studie kunnen aanbieders om een ‘mini rapport’ van hun geaccumuleerde en geanonimiseerde cliënten data verzoeken. Bureau Triqs stelt een minimum aantal van 10 deelnemende cliënten om een betekenisvol rapport voor de betreffende aanbieder te kunnen maken. De kosten van dit rapport bedragen € 95,- excl. btw. 

Let op, er wordt met niemand, ook niet met de studieleiders, individuele cliënten data gedeeld. De studieleiders hebben ook geen toegang tot uw geaccumuleerde en geanonimiseerde cliënten data.

Anonimiteit en privacy staan voorop!
 

Wat voor type cliënten kan ik naar de enquête sturen?

We verwelkomen alle cliënten ongeacht hun presentatie, doelen of resultaten. Alle feedback is waardevol.

We willen dat uw cliënt de 1ste vragenlijst invult en zijn/haar ‘baseline’ beoordeelt, wanneer ze op zoek gaan naar Training; bij voorkeur voordat ze Sessies hebben gedaan. 

In de analyse nemen we vooral nieuwe cliënten mee en cliënten die eerder Sessies deden en deze nu weer oppakken.

 

Dit betekent dat we cliënten uitsluiten die op dit moment al een tijdje bij u Trainen – cliënten die al ‘midden in een serie zitten’.

Uiteindelijk is de uitgebreide enquête bedoeld voor deelnemers die meer dan 5 Sessies hebben gedaan. Zij die er minder deden, worden naar een kortere vragenlijst geleid.
 

Hoe kan ik als aanbieder/trainer deelnemen in deze studie?

Ga in het hoofdmenu naar de knop “Aanmelden”, deze is bovenaan elke pagina te vinden. Daar vult u de gevraagde informatie in en klikt u op Verzenden. Vervolgens ontvangt u van ons een door bureau Triqs opgestelde dataverwerking overeenkomst.

 

Nadat u deze ondertekend naar ons hebt teruggestuurd, ontvangt u de toegangscodes voor de enquête plus een eenvoudige instructie. Met deze codes verkrijgen uw cliënten toegang tot de online vragenlijsten.

Waarom moet ik een contract ondertekenen?

Om aan deze studie deel te nemen als een aanbieder/trainer moet u eerst een overeenkomst met bureau Triqs tekenen. Het contract wordt u toegestuurd wanneer u het aanmeldformulier invult en verzendt. Na ontvangst van het door u ondertekend contract krijgt u een bestand met toegangscodes waarmee u de cliënten naar de vragenlijsten kunt sturen. 


Triqs laat u dit contract tekenen omdat zij data verwerken die voortvloeien uit de relatie tussen praktijkhouder en cliënt. De data zijn verbonden aan deze studie en om die reden is een getekend contract vereist. Dit is een natuurlijk gevolg van het werken met een ISO gecertificeerd onderzoeksbureau.


Op geen enkel moment gedurende of na de studie, zal de aanbieder/trainer of welke partij dan ook, individuele cliënten data ontvangen.

bottom of page